Kokory – Za slunečného počasí a před plnou tribunou věrných fanoušků odstartovali kokorští házenkáři jarní část druhé ligy národní házené. V neděli po poledni přivítali soupeře z Vítkovic. Těsnou porážku z posledního měření sil mu však oplatit nedokázali a po závěrečném hvizdu padli poměrem 8:17. Ve dvanáctičlenné skupině B jim nadále patří sedmá pozice.

„Dnes nám zápas po všech stránkách nesedl. Máme teď problémy s trénováním, hráči jsou různě po republice… a když není natrénováno, nedají se čekat výsledky. Tak je to bohužel vždycky,“ vysvětlil po utkání trenér Kokor Jiří Horák. Připustil taky, že budoucnost místní mužské házené je nejistá.  Rozřešení přijde po sezoně.

Opět v neděli se Kokorští od 14:15 představí na hřišti předposledního Oseku nad Bečvou. „Věřím, že se budeme zlepšovat. Přece jen už se kluci začínají scházet, tak uvidíme,“ nehází Horák flintu do žita.

O víkendu pokračovaly ve svých soutěžích také prvoligové týmy Rokytnice. Muži v sobotu doma podlehli 19:21 Plzni-Újezdu, ovšem chuť si spravili hned druhý den, když 24:15 přehráli Podlázky. Ženy pak na výjezdu v jihozápadních Čechách nejprve udolaly výsledkem 15:13 celek Blovic a následně nestačily na Tymákov.

 

  1. liga mužů sk. B:

Sokol Kokory – SSK Vítkovice 8:17 (5:10)

 

  1. liga mužů:

TJ S. Rokytnice – TJ Plzeň Újezd 19:21 (7:10)

TJ S. Rokytnice – TJ S. Podlázky 24:15 (12:5)

 

  1. liga žen:

Sokol Blovice – TJ S. Rokytnice 13:15 (5:4)

Sokol Tymákov – TJ S. Rokytnice 25:18 (15:10)

 

Autor: Tomáš Stoklásek

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..