Svatební salon v pondělí oslavil již šesté narozeniny!

Po celý den byly pro návštěvníky dveře otevřené a čekalo na ně jak malé občerstvení, tak i třeba kávička a příjemná obsluha. Připravili si pro Vás novinky jak v oblasti společenské módy, tak i svatebních šatů a program na celý den. Mimo jiné jste mohli shlédnout krátkou módní přehlídku a zůčastnit se semináře pro nevěsty, přednášky o denním líčení a každodenní péče o pleť, nebo jak pečovat o vlasy. A především vyzpovídat hlavního hosta Miss ČR Gabrielu Frankovou.

Jako hosté zde byla také kosmetika MOJE – která nabídla prodej kosmetiky se slevou 10% a poradenství a aby bylo i něco sladkého na zub nabízela i paní Skypalová – Dorty a cukroví z Čekyně – ochutnávku svých dobrot s možností zakoupení i na místě, nebo bylo možné si objednat nejen na svatby, ale i na nadcházející Vánoce.

Atmosféra byla velmi příjemná a kdo salon navštívil, určitě nelitoval. Závěrečná beseda s krásnou Miss byla velmi zajímavá a přátelská, dozvědět jste se mohli věci, které se nikde jinde nedozvíte ;)

My děkujeme Svatebnímu Agentu za pozvání.

Také předem bychom Vás rádi pozvali na 6. ročník Svatby nanečisto, veletrhu svatebních služeb, který se bude konat v příštím roce hned na 3 místech.

 

svatba-nanecistoA5-final1st

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..