Ani letos nepřijdou milovníci překážkových běhů zkrátka. Kvůli pandemii koronaviru hrozilo, že budou muset organizátoři čtvrtý ročník závodu Geroy, který se měl původně konat v měsíci červnu, zcela zrušit. Díky postupnému rozvolňování protiepidemických opatření však nakonec mohli zvolit nový termín. Závodníci a jejich fanoušci se sejdou už tuto sobotu 19.9. na svém klasickém stanovišti za hotelem Jana.

Letos čeká na závodníky 9 kilometrů dlouhá trasa s více než 30 překážkami. Závod bude jako každoročně startovat u tenisové haly, která se nachází za hotelem Jana. Účastníci se vydají podél Bečvy do Kozlovic a zpět přes Velkou a Malou Lagunu. Dále budou pokračovat okolo Michalova až do centra města, kde se otočí a poběží zpět přes Městský rybník.

Pokud jste nestihli včasnou online registraci, nevadí. Šanci přihlásit se budete mít i přímo na místě. Prezentace běžců bude probíhat od 9 do 12 hodin. První závodníci v dospělé kategorii budou startovat v 11:00, dětský závod bude zahájen v 12:45. Veškeré informace najdete na webu Geroy.cz nebo facebookové stránce.

Foto: FB Geroy – extrémní závod

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..