V uplynulém týdnu strážníci několikrát vyjížděli k oznámením, která se ukázala jako lichá. Mezi nimi byl údajný podezřelý úkryt v uzávěru plynu, hořící auto, které nehořelo a muž, který si v kavárně od rána dal dvě kávy.

V jednom z případů žádal všímavý občan strážníky o zákrok proti podezřelé dvojici mladíků, kteří tajuplně něco ukrývají do plechové skříně uzávěru plynu. Když ho pak zahlédli, jak je z okna pozoruje, utekli. Strážníci na místě provedli kontrolu uvedeného HUPu, avšak žádný kontraband ani černou schránku tam nenalezli.

Policie i hasiči vyjížděli k hořícímu autu, které nehořelo

V dalším případě vyjížděli strážníci k prověření oznámení o zaparkovaném vozidle, kterému se kouří z motoru a nejspíš i hoří. Hlídka na místě skutečně zjistila vozidlo, kterému z motoru stoupala pára. Následně se k vozu dostavili i hasiči, které volající také zavolala a majitel vozu, který uvedl, že má poruchu na přídavném topení a občas mu z motoru stoupá dým.

Od rána sedí v kavárně a dal si jen dvě kávy, slyšli policisté v hlášení

Šňůru výjezdů dovršilo oznámení o velmi podezřelém muži, který od rána do pozdního odpoledne sedí v kavárně, dal si teprve dvě kávy a občas vstane, něco zamumlá a zase si sedne. Jelikož strážníci musí vyjet ke každému oznámení, prověřili i tuto situaci. V kavárně zjistili tichého muže, který nepotřeboval žádnou pomoc, komunikoval, ovládal své chování a objednal si další kávu. Strážníci se tedy rozloučili a odjeli k dalšímu oznámení.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..