Prokrastinace, neboli chorobné odkládání úkolů, je nešvarem moderní doby. Jak s ní bojovat a naučit se pracovat efektivně řeší ve své knize Petr Ludwig. Kniha Konec prokrastinace, která vyšla v roce 2013, doslova proletěla českým trhem a prodalo se jí na 65 000 výtisků. S jejím autorem teď budete moci posnídat v přerovském COWorkingu nad prodejnou Baťa.

Jak se neflákat a využít čas naplno?

Petr Ludwig v původní české publikaci opírající se o poslední vědecké výzkumy světových univerzit z oblasti lidského rozhodování, motivace a produktivity přináší odpověď na otázku, kterou si klade každý z nás: Jak z toho ven? Jak být produktivnější bez větší únavy? Jak začít využívat náš čas efektivněji? Jak prožít každý den naplno?

Posnídejte s autorem

Ve čtvrtek 29. září budete moci s autorem knihy Petrem Ludwigem posnídat v přerovském COWorkingu. V prostorách nad prodejnou Baťa, kde COW sídlí, proběhne od 8 do 10 hodin neformální snídaně s Petrem Ludwigem.

Kdo je Petr Ludwig?

Petr Ludwig je autorem bestselleru Konec prokrastinace, který se věnuje boji s chorobným odkládáním úkolů a povinností. Jeho knihy se prodalo 65.000 výtisků, čímž se stala jednou z nejprodávanějších českých knih v historii. Kniha je překládána do 6 zahraničních jazyků.

Před osmi lety založil vzdělávací institut GrowJOB, který převádí do praxe aktuální vědecké poznatky z oblasti neurověd a behaviorální ekonomie. Institut pomáhá zlepšovat vnitřní motivaci, efektivitu a spokojenost jednotlivců a lidí ve firmách.

Zdroj: COWorking Přerov, Konec-prokrastinace.cz

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..