Bohužel i dnes se na Přerovsku odehrály další dvě vážné dopravní nehody. V dopoledních hodinách sjelo osobní vozidlo z cesty a poté ve vysoké rychlosti narazilo do betonového přejezdového mostu poblíž Hustopečí nad Bečvou, dále ve směru na Valašské Meziříčí. Druhá z vážných nehod se odehrála nedaleko včerejší velmi smutné události. Osobní vozidlo ve vysoké rychlosti narazilo do stromu u Horní Moštěnice, směrem dále na Beňov.

Šedesátiletá žena narazila do betonového mostku, nehodu nepřežila

K první události došlo krátce po půl deváté dopoledne. Žena jela ve směru od Hranic autem Suzuki SX4 směrem na Valašské Meziříčí a z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměrné části vozovky, kde najela do levého silničního příkopu a narazila do betonového mostku.

Šedesátiletá žena utrpěla mnohačetná poranění, kterým na místě bohužel podlehla. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 75 000 Kč. Okolnosti a příčina nehody je v současné době v šetření policistů.

Mladík ve vysoké rychlosti narazil do stromu, do nemocnice ho převezl vrtulník

K druhé dopravní nehodě, krátce před desátou hodinou, vzlétla posádka letecké záchranné služby z Olomouce. 19letý řidič jel ve vozidle BMW ve směru od Horní Moštěnice na obec Beňov, při jízdě narazil do stromu a po nárazu vozidlo skončilo v přilehlém remízku. Lékař na místě nalezl v bezvědomí vážně zraněného devatenáctiletého řidiče. Jako pravděpodobná příčina nehody byla předběžně stanovena vysoká rychlost. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 120 000 Kč.

Po vyproštění pokračovali zdravotníci v komplexní přednemocniční neodkladné péči. Pacientovi invazivně aplikovali příslušná léčiva, zajistili dýchací cesty s napojením na umělou plicní ventilaci. Před leteckým transportem provedli imobilizaci pomocí speciálních fixačních prostředku. Muž utrpěl velmi vážná poranění postihující více části těla, z nichž nejvážnější je úraz v oblasti hlavy. Pacient přepraven na oddělení urgentního příjmu do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Zdroj: ZZS OL

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..