Už třetího ledna 2021 nás čeká první ročník online benefičního Tříkrálového koncertu Charity Přerov s podtitulem Síla má mnoho podob, ale jednu tvář. Tu tvou. Záštitu nad koncertem převzal primátor města Petr Měřínský a děkan Římskokatolické farnosti Přerov Josef Rosenberg.

Charita Přerov, nezisková křesťanská organizace, která již více než 27 let poskytuje občanům Přerova a okolí odbornou péči z oblasti zdravotní a sociální, se letos rozhodla realizovat první ročník benefičního Tříkrálového koncertu z kostela svatého Vavřince. Hudební program bude proložen audiovizuálními medailonky s přáním všeho dobrého z úst známých přerovských rodáků. Můžete se těšit na slova Martina Zaťoviče, Tomáše Pluháčka, Lenky Bořutové Červené a dalších.

„Přemýšleli jsme, jak můžeme k lidem v dnešní specifické době přenést poselství, která k době adventu, Vánoc a Nového roku patří. Právě dnes více, než kdy jindy, cítíme potřebu předat do nového roku uvědomění vlastní síly, poselství a povzbuzení každého jednoho z nás. A proto online koncert,“ vysvětluje hlavní myšlenku celé akce ředitelka Charity Přerov Alena Pizúrová.

V rámci online koncertu si diváci budou moci 3. ledna 2021 od 17:00 poslechnout libozvučné vánočně laděné melodie, které se ponesou po kostele svatého Vavřince v občasném doprovodu mladých zpěváků. Během koncertu bude také možnost přispět libovolný finanční obnos do webové online kasičky na stránce www.trikralovasbirka.cz. Proto, aby váš dar byl připsán Charitě Přerov, uveďte do formuláře na webu PSČ města Přerova 750 02.  Odkaz na online kasičku bude uveden také přímo v živém vysílání, které bude probíhat na Facebooku a Youtube Přerovské internetové televize a Charity Přerov.

„Výtěžek sbírky z koncertu poputuje zpět za našimi klienty v podobě poskytnutých služeb. Každý, kdo chce, se může stát silou ruky, která oblékne, umyje vlasy, ošetří rány,“ dodává Emilie Šmídová, pastorační asistentka.

Více informací o koncertu budou přidávány na webové stránky: www.prerov.charita.cz a sociální sítě Charity Přerov

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..