Výrazná postava přerovské rapové scény Ivan Němeček alias E-One přichází na začátku listopadu 2020 se svým sólovým projektem s názvem HOEPS. EP o osmi skladbách zhmotnil i do podoby CD.

Je to vůbec poprvé, co E-One jde ven s počinem tohoto typu. I když rapuje již přes 10 let, svoje skladby dosud vydával pouze jednotlivě jako singly. HOEPS je„ÉPéčkem“ (anglické Extended Play označuje hudební nahrávku, která je delší než singl, ale zároveň svým hracím časem nedosahuje délky klasického alba) obsahujícím 8 tracků. Ty budou k dostání nejen na internetu, ale také v podobě CD.

Autorkou přebalu CD, jakož i loga k songu Přístav je Karolína Pospíšilová, grafička původem z Přerova.

Pojítkem jednotlivých skladeb jsou ženy a naděje, k tomu odkazuje i název HOEPS: „Záměrem bylo udělat po všech stránkách rozmanitý EP, kde si každej může najít to svý. V půlce songů se objevuje téma ženských – hoes, celé je to o určitých nadějích do budoucna – hopes. A protože jde o EP, tak vznikla hříčka HOEPS,“ uvedl E-One.

V HOEPS rezonuje také autorův rodný Přerov, zejména pak ve skladbě Přístav, která se jako druhá v pořadí dočkala videoklipu. Ten rapper vypustil do světa v těchto dnech spolu s albem:
„Blbá doba bohužel nedovoluje, abychom pokřtili HOEPS společně někde na party, tak jsme aspoň s několika blízkýma rychle vytvořili videoklip na vzpomínkovou věc,“ vysvětlil E-One.

Svůj klip má již také skladba OFF a jako třetí v pořadí by mělo vzniknout video k pichlavému tracku s názvem Czechgirl. Tedy k písni, která se „trefuje do některých českých instagramových rádoby influencerek“.

Album HOEPS se postupně objeví na většině streamovacích platforem včetně Spotify a Apple Music. O originální CD si můžete napsat na rapperově Facebooku, cena je 200,- Kč.

 

Facebook: https://www.facebook.com/E1.rap/

EP na Soundcloud: https://soundcloud.com/ivan-n-me-ek/sets/hoeps-2020

Instagram: https://www.instagram.com/eonemecek/

Bandzone: https://bandzone.cz/eone

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..