Zaměstnavatelé v Olomouckém kraji mohou opět získat certifikát Společnost přátelská rodině, který je udělován na dobu tří let. Přinese jim konkurenční výhodu na trhu práce i dobrou pověst. Projekt pořádá Síť pro rodinu a jedním z nositelů ocenění je také Krajský úřad Olomouckého kraje.

„Že je rodina základ státu, není klišé, ale realita. Také proto hejtmanství schválilo a nyní naplňuje vlastní koncepci rodinné politiky,“ připomněl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Přihlášené organizace projdou auditem, který se zaměřuje na čtyři základní oblasti. Hodnoceny jsou například zaměstnavatelské podmínky, a především prorodinné aktivity. Zájemce o certifikát Společnost přátelská rodině musí úspěšně projít dotazníkovým šetřením, obstát při kontrolní návštěvě i před závěrečnou tříčlennou porotou.

Nominace mohou zasílat jak sami zaměstnavatelé, tak i zaměstnanci na adresu lucie.milanova@sitprorodinu.cz. Uzávěrka přihlášek proběhne 31. srpna. Slavnostní předávání certifikátů se uskuteční letos na podzim.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..