Neustále se rozrůstáme a do našeho týmu pro přímé, hlavně sportovní, přenosy hledáme nové kolegy! Baví tě pohybovat se kolem sportovních událostí, máš technické nadání pro práci s počítačem a technikou, a už alespoň nějaké zkušenosti s natáčením na kameru či foťák? Nevadí ti i delší cestování (vlastníš řidičský průkaz sk.B), rád se vzděláváš a učíš nové věci, pouštíš se do nových projektů a chceš se dostat za oponu zajímavých akcí a velkých sportovních klubů? Ozvi se nám na mail: havlicek@pitv.cz nebo telefon: 737 389 408.

Nejprve na zkoušku, DPP a později třeba i na částečný nebo plný úvazek hledáme tyto pozice:

Režisér, technik (IT):

Především odborník a nadšenec v technických oblastech práce s počítači, internetových sítích, úpravou obrazu/grafiky, výhodou jsou zkušenosti se střihem videa a znalosti kamerové nebo foto techniky. Náplní je zejména příprava a režírování streamů, zodpovědnost za vysílání a obsah, doplňování a testování nové techniky.

Kameraman:

Sportovní fanoušek a divák, zručný v ovládání kamery a s citem pro natáčení různých sportovních odvětví. Velké zkušenosti nejsou podmínkou, důležitá je chuť se něco nového naučit a zdokonalovat se.

Odměna:

Závisí na formě spolupráce (ŽL, DPP, HPP) a počtu přenosů. Jednorázová odměna za zápas od 1500 do 3000 Kč, při stálejším úvazku měsíční plat od 10 000 do 35 000 Kč.

Více na: Starmedia.cz

Comments( 2 )

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..