Už tento víkend si na své přijdou milovníci piva. V sobotu 27. dubna se na přerovském výstavišti koná osmý ročník Pivních slavností. Návštěvníci budou moci ochutnat pivo z více než dvacíti pivovarů a jako tradičně nebude chybět ani bohatá hudební produkce.

„Akci se snažíme vždy udělat tak, abychom se zavděčili pokud možno všem návštěvníkům. Letos se na Pivních slavnostech představí osm kapel. Připraveno však bude například i vystoupení pro děti. V tomto roce jsme se poprvé rozhodli program realizovat na dvou stagích. První z nich se bude nacházet na levé straně od vstupu do areálu, jak jsou návštěvníci běžně zvyklí. Druhá pak bude umístěna napravo ve velkém stanu,“ vysvětluje novinku letošního ročníku organizátor Jaroslav Urbanec .

Zájem o tuto akci je každoročně obrovský. V minulém roce navštívilo areál okolo dvou a půl tisíce návštěvníků. Ti sem míří nejen za pivem, ale také za bohatým hudebním programem, který nebude chybět ani letos.

Brány přerovského výstaviště se otevřou už v poledne. Program na hlavní stagi zahájí v 16:00 česká pop rocková kapela Premier. Tu vystřídá v 18 hodin skupina Walda Gang, kterou založil po smrti Waldemara Matušky zpěvák skupiny Harlej Vláďa Šafránek. Těšit se můžete také na legendární kapely Turbo a Abraxas.

Na vedlejší stagi začne program o něco dříve. Od 14 hodin zde bude připravený program pro děti. Ten v 15:00 vystřídá přerovská pop-rocková skupina N.S.O.S. Po nich se na stagi B představí hardcorová skupina Forrest Jump nebo kroměřížští Hanz’s Fuckers.

Vstupenky na Pivní slavnosti můžete za zvýhodněnou cenu 200 korun zakoupit v předprodeji v Městském informačním centru nebo online. Lístky však budou k dispozici i na místě a to za 250 Kč.

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..