Ve čtvrtek 14. března navštíví Přerov známá herečka a výtvarnice Iva Hüttnerová. Přerované se s ní mohou během čtvrtka setkat hned dvakrát.  Nejprve zahájí výstavu svých olejů a grafik v Galerii města Přerova na Horním náměstí a chvílí poté prozradí recept na domácí štěstí na besedě v Městském domě.

„Většina obrázků, jak svou tvorbu Hüttnerová sama výhradně označuje, vykresluje dobu, kdy jezdilo jen pár aut, ženy nosily rukavičky i do mlékárny, cídily rodinné stříbro a větraly pruhované duchny. Zachycují často období první republiky a s humorným pohledem na běžný život tehdejších lidí podávají svět veskrze romanticky,“ zve do galerie kurátorka výstavy Lada Galová.

Zájemci pak mohou následně v 19:30 zavítat také do Městského domu, kde se uskuteční komponovaný program Ivy Hüttnerové a Michaely Dolinové. Zazní společné historky, swingové melodie a prostor bude také pro dotazy diváků. Vstupenky na Besedu k Domácímu štěstí jsou k mání v Městském informačním centru v Přerově i v on-line prodeji.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..