Čtvrtý ročník soutěže Předzahrádka roku vyhlásili v květnu přerovští radní. Cílem tohoto klání je motivovat lidi z Přerova a místních částí k tomu, aby si výsadbou zeleně zkrášlili okolí svého bydlení – a mohli se svou aktivitou i veřejně pochlubit. Soutěž je tradičně vypsána ve dvou kategoriích: předzahrádka bytového domu a rodinného domu.

 

„Hodnocen bude celkový vzhled předzahrádky, přínos veřejnému prostoru a přiměřenost výsadby vzhledem k okolí. Hodnotící porota bude složena z odborníků, člena komise cestovního ruchu a kultury a vítězů loňského ročníku soutěže,“ řekla Pavla Roubalíková z přerovského magistrátu. Každý, kdo se chce do soutěže zapojit, musí do 30. června poslat na adresu: pavla.roubalikova@prerov.eu svou přihlášku, která nesmí postrádat aktuální fotku předzahrádky, přesné označení místa a kontakt na přihlašovatele.

Vítěz si na podzim odnese výhru v podobě finanční odměny – první místo bude ohodnoceno částkou 8 tisíc korun, druhé příčka je zárukou 5 tisíc korun a třetí výherce získá 3 tisíce korun.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..