Již tento pátek 20. dubna se opět v přerovském pivovaru Zubr rozezní hudební tóny, tentokrát pod taktovkou kapel Tři sestry, Levitate, O5 a Radeček a Cimrmanovo torzo, které vystoupí na narozeninové oslavě pivovaru. Tradiční dubnová akce v areálu pivovaru Zubr tak nabídne skvělou zábavu a také neomezenou konzumaci nápojů v ceně vstupného.

Areál pivovaru se otevře v 15:00 hodin. Na návštěvníky, kteří si až do čtvrtka 19. dubna mohou zakoupit zvýhodněnou vstupenku v předprodeji, čeká neomezená konzumace všech nápojů z produkce pivovaru Zubr zdarma. Těšit se mohou na širokou nabídku piv včetně Narozeninového speciálu, který byl uvařen pro tuto příležitost. Chybět nebude ani nejlepší pivo roku 2018, jedenáctka Zubr Grand, které poteče pivovodem přímo z ležáckého sklepa. V nabídce bude také cider Royal Dog a limonády z produkce pivovaru.

„Oslava našich narozenin se stala již tradiční akcí, na kterou každoročně zavítá několik tisíc návštěvníků. Vždy jsme rádi, když se se všemi příznivci dobrého piva a zábavy můžeme potkat přímo v našem pivovaru. Doufáme, že si oslavu, kterou si připomínáme 146. výročí položení základního kamene, užijí stejně jako my,“ zve do pivovaru Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr. Celým dnem bude na pódiu provázet návštěvníky Miroslav Karásek z rádia Kroměříž.

Vstupenky v předprodeji za 250 Kč lze zakoupit v podnikové prodejně pivovaru Zubr a K.I.S. Přerov. Na místě pak budou vstupenky k dostání za 350 Kč.

 


Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí pivovarské skupiny PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A a Regionální potravina a známky CHZO „České pivo“. Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand, absolutní šampion degustační soutěže Zlatý pohár Pivex – PIVO 2018, vítěz v kategorii ležáků v ročnících 2018 a 2017 a rovněž vítěz soutěže České pivo 2017 v kategorii jedenáctistupňových piv. První místo v soutěži České pivo 2017 si odnesl také Zubr Premium, a to v královské kategorii světlých ležáků. Zubr Premium je zároveň držitelem absolutního vítězství v soutěži Zlatý pohár Pivex – PIVO 2016. Na loňském jubilejním ročníku soutěže PIVEX 2017 byl pivovar Zubr zvolen pivovarem čtvrtstoletí. Novinkou ve stálém sortimentu je 12° ležák Zubr Gradus.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..