Demolice Dluhonských mostů je už takříkajíc „na spadnutí“. S pracemi se začne v pondělí 6. listopadu a mosty nad tratí – vedoucí z Přerova do Dlunonic – budou neprůchodné a neprůjezdné až do 30. listopadu roku 2018. Vzhledem k tomu, že je v Dluhonské ulici pět sociálních ubytoven, v nichž žijí i děti, rozhodli se radní města zajistit těmto dětem časové jízdné na městskou autobusovou dopravu. Jinak by se dvacítka dětí nedostala do škol – uzavření Dluhonských mostů je totiž odřízne od jediné přístupové cesty. Zastávku budou mít u zadní brány chemičky, kam bude zajíždět kyvadlová linka číslo 925115, která se do Přerova dostane objízdnou trasou. Ta povede přes areál chemičky.

Podívejte se na celé objízdné trasy autobusové linky:

· Linka MHD 105 bude vedena každým spojem z výchozí zastávky Přerov – autobusová stanice, nově i se spoji v 5:07, 6:45, 7:45, 9:45, 11:45, 13:45 a v 18:15 (bývalé spoje linky 115)

· Linka MHD 115 bude nově vedena pouze v trase most Míru, most Legií, PřCHZ – hlavní brána, PřCHZ – železniční nadjezd, PřCHZ – vrátnice ZOK, Dluhonice – náves, Dluhonice – konečná – podle výlukového jízdního řádu s garancí přestupu z/na linku 105 v zastávce most Míru. U hlavní brány Prechezy bude zřízena dočasná obousměrná zastávka PřCHZ hlavní brána. Zastávky PřCHZ – železniční nadjezd budou přesunuty do náhradních poloh blíže k Dluhonicím. Nynější spoje přes centrum a nemocnici nově přebere linka 105.

· Příměstská linka 920027 bude po celou dobu obousměrně vedena po objízdné trase sil. I/55 a III/01857 (kolem Předmostí). Vlivem objízdné trasy budou zrušeny zastávky PřCHZ – železniční nadjezd a PřCHZ – vrátnice ZOK.

Více informací jsme psali ZDE

Zdroj: www.prerov.eu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..