Na první červnový den připadl, stejně jako každým rokem, Mezinárodní den dětí. Svátek těch nejmenších slavili také v Bochoři. Dětský den tu pro ně uspořádal zdejší zmrzlinový stánek.

Místní točenou zmrzlinu si oblíbili velmi rychle nejen obyvatele Bochoře. Proto se majitelé pro letošní sezónu rozhodli rozšířit sortiment i o zmrzlinu kopečkovu a otevřít novou pobočku také v Kokorách. I zde, stejně jako v Bochoři, se příchutě zmrzliny mění i několikrát týdně. Na své si tak přijde úplně každý. Zmrzlina je výhradně od italských a českých dodavatelů, kteří ji vyrábí podle tradičních receptur.

Rozhodnout se, která však dětem chutná nejvíc, nebylo vůbec jednoduché. Vedle vanilkové a rybízové jim také chutnal speciál z čerstvých jahod, který byl vytvořen k příležitosti dne dětí. Nikoho tak nepřekvapí, že v duchu zmrzliny se nesl i celý dětský den. Připraveny byly tvořivé úkoly, za jejichž splnění čekala ty nejmenší sladká odměna spolu s poukázkou na zmrzlinu.

Dětským dnem však sezóna rozhodně nekončí. Připraveny jsou pro vás každý týden další nové příchutě. Aktuální nabídku, jak točených tak i kopečkových zmrzlin, najdete na stránkách zmrzlinabochor.cz nebo zmrzlinakokory.cz. Pro ty, kteří si zmrzlinu vychutnávají raději v poklidu domova, jsou připraveny termomisky, které lze uložit i do mrázaku a vytáhnout je kdykoliv zatoužíte po sladkém osvěžení. Na své si však přijdou i milovníci ledové tříště, jejíž příchutě se také pravidelně obměňují. Pro dospělé je v Bochoři připravena káva nebo chlazené nápoje. Stánek je možné navštívit denně a to od 13:00 do 19:30.

 

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..