Přerov – Discgolfový klub Hunters, výrobce discgolfového vybavení Latitude 64º a internetový obchod Discgolf-Shop.cz si Vás dovolují pozvat na discgolfový turnaj, který je součástí Latitude 64º Hunters Tour 2017 Latitude 64º Hunters Tour 2017.

Tento turnaj je určen pro začátečníky i úplné nováčky. Pokud byste si chtěli discogolf vyzkoušet, nebojte se přijít. Můžeme Vám zapůjčit vybavení, zaškolíme Vás do hry a určitě se budete skvěle bavit.

Proč hrát turnaje které jsou součástí této Tour?

 

  • 1) Každý nový hráč si může na svém prvním turnaji zakoupit „startovací balíček“ za 99 Kč. Startovací balíček obsahuje certifikovaný discgolfový disk od Latitude 64º, minimarker a samolepku. To vše v hodnotě cca 350 Kč.
  • 2) Každý hráč obdrží certifikovaný discgolfový disk s logem tour v materiálu Opto v hodnotě 399 Kč na svém šestém turnaji Latitude 64º Hunters Tour 2017.
  • 3) Na každém turnaji se uskuteční vložené soutěže nebo losovačka o hodnotné ceny.
  • 4) Závěrečné losování cen v celkové hodnotě 50.000 Kč. Do závěrečného losování se dostane každý hráč, který se zúčastní tour. Losovačka bude rozdělena na dvě části. Malá losovačka cen v hodnotě 10.000 Kč, do které budou zařazeni všichni hráči. Velká losovačka v hodnotě 40.000 Kč, do které budou zařazeni všichni hráči, kteří v roce 2017 odehrají 3 a více turnajů.
  • 5) Každý turnaj je součástí ACE RACE HUNTERS TOUR 2017.
  • 6) Nejlepší hráči na jednotlivých turnajích i v celkovém pořadí tour budou odměněni originálními cenami. Nejlepší tři hráči na každém turnaji získají diplomy. Vítěz získá navíc ještě originální Tag. Nejlepší hráči v celkovém pořadí tour získají originální disky s potiskem a další zajímavé odměny. Turnaje jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé hráče.

Kompletní informace o celé Latitude 64 º Hunters Tour 2017 jsou k dispozici na oficiálních stránkách tour www.Latitude64-Tour.com

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..