Dnešním dnem začaly dětem na Přerovsku jarní prázdniny. Zatímco školáci se těší na volné dny, rodiče si často spíše lámou hlavu s tím, jak své ratolesti zabavit. Spousta rodin proto raději vyráží na hory, ne každý má ale tu možnost. O zábavu však mohou mít děti postaráno i v Přerově.

Na volné prázdninové dny si připravilo Středisko volného času Atlas a Bios hned několik aktivit, kterých se mohou děti zúčastnit po předchozí telefonické domluvě s pracovníky střediska (Atlas 581 209 353, Bios 581 735 009).

7.2. Výlet na Čekyňák 8-15.30 hod.
8.2.
Cvičení pro radost (ulice bří. Hovůrkových) 9-15 hod.
Střílení a klub R. L. Stevensona (ulice bří. Hovůrkových) 13-16 hod.
Soustředětí AIKIDO 16 – 19 hod. (budova Atlasu) 16-19 hod.
9.2. Prázdninové zpívání (budova Atlasu) 10-16 hod.
10.2. Soustředění gymnastiky

O prázdninových dnech se mohou děti vydat i do knihovny na Palackého ulici. Je zde pro ně připraven stolní hokej a fotbal, xbox nebo výroba ozdobných taštiček. Aktivit v knihovně se mohou účastnit i ti, kteří nejsou v knihovně registrováni a to během běžné otvírací doby. Tu naleznete na internetových stránkách www.knihovnaprerov.cz.

Počasí sice bruslařům příliš nepřeje, v době prázdnin mají ale dveře na zimním stadionu otevřené denně. Děti do dvanácti let se mohou vydat bruslit od 9 do 10 hodin. Pro starší děti a dospělé je pak vyhrazen čas od půl třetí do půl čtvrté.

Na prázdniny se připravilo i kino hvězda, které podle předchozích dnů počítá s vysokou návštěvností. První prázdninový den startuje v kině veleúspěšnou pohádkou Anděl páně dvě, která je na programu o půl šesté. Kompletní program naleznete na stránkách www.kinohvezdaprerov.cz.

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..