Přerov – Tento týden je na programu tradiční reprezentační přestávka, ve které se představují mládežnické výběry. Jeden ze zápasů turnaje 5 zemí hráčů do 17 let bude ve středu 8.2. od 18:00 hostit i přerovská MEO Aréna. Tým České republiky v něm vyzve hráče Finska a vstupné na tohle utkání je pro všechny zdarma.

Převážná část turnaje se odehraje v brněnské DRFG Aréně, kde se kromě výše zmíněných mužstev představí i hráči Ruska, Švédska a USA. K vidění tak bude špičkový mládežnický hokej, ve kterém se představí většina velkých hokejových velmocí.

Pro přerovské fanoušky bude lákadlem i to, že se v dresu českého týmu představí i odchovanec klubu Karel Plášek, syn tahouna Zubrů ve WSM lize. Šestnáctiletý talent, který v loňské sezóně vyhrál kanadské bodování ELIOD Extraligy mladšího dorostu, který nyní působí v brněnské Kometě a reprezentačních akcí se zúčastňuje pravidelně.

Určitě je super si znovu zahrát na přerovském ledě. Moc se na ten zápas těším, ale zároveň je tam i velká nervozita, protože na stadionu bude skoro celá rodina a spousta dalších lidí, kteří mi říkali, že se přijdou podívat. Jen táta bude chybět, protože bude hrát na Kladně. Doufám, že přijde co nejvíce fanoušků a poženou nás dopředu, jak je to v Přerově zvykem,“ řekl ke středečnímu duelu Karel Plášek ml.

 

Zápas pro Vás budeme online vysílat na našich stránkách či kanálu Youtube.

Veškeré informace, včetně rozpisů jednotlivých utkání, naleznete na oficiálním webu turnaje www.hokejovehry.cz

 

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..