Koncert pro všechny příznivce folku se chystá na začátek března. Ve středu 1.března rozhodně nesmíte zůstat sedět doma, přijďte do přerovského klubu Teplo na vystoupení skupiny FOLK TEAM! Koncert pořádá Duha klub Dlažka.

Vznik skupiny se datuje na přelom roku 1973 a 1974 a jejími zakladateli byli Roman Venclovský a Pavel Kopřiva. K tomuto duu po roce přibyl Tomáš Úlehla a vystupovali spolu jako Folk T (míněno trio). Seskupení se rozrůstalo, měnilo, z tria se stal tým – zkrátka Folk Team, který se pohybuje na české hudební scéně už slušných více než 40 let. Současné obsazení dle informací z jejich vlastní stránky je: Pavel Kopřiva – housle, slovo, Roman Venclovský – kytara, zpěv, Ivan Huvar – kytara, zpěv-alternace Tomáš Úlehla – flétna, zpěv, Roman Jež – klávesy,Dalibor Dunovský – baskytara-alternace Petr Surý – kontrabas, Pavel Bříza – bicí-alternace Petr Šupler – bicí.

V Přerově kapela zahraje ve středu 1. března od 20:00 v Klubu Teplo na Horním náměstí.

Soutěž o 2 vstupenky na koncert FOLKTEAM

Chcete vyhrát 2 vstupenky na koncert Folkteam ve středu1. 3. ve 20:00 v Klubu Telo v Přerově? Odpovězte do úterka 28. února 2017 do 10:00 na soutěžní otázku.

Ze kterého města kapela Folkteam pochází?

Odpovědi posílejte na email: info@pitv.cz, jako předmět uveďte Soutěž Dlažka. Výherce 2 vstupenek vylosujeme.

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..