Jako každým rokem i letos v lednu uspořádalo Středisko volného času Atlas a Bios pololetní vystoupení. Na tom předvedly děti z taneční školy to, co se během půl roku stihly naučit. Na rozdíl od jiných představení bylo tohle určeno především rodičům, kteří se na návštěvě kroužků svých dětí sami často velkou měrou podílí.

Středisko volného času funguje v Přerově už od roku 1974. Za tu dobu prošly Atlasem již tisíce svěřenců. Také počet zájmových útvarů se zvýšil z původních 36 na více než 120. V roce 2008 byla sloučena volnočasová školská zařízení BIOS a ATLAS. Nabídka volnočasových aktivit se tak rozšířila i o kroužky zaměřené na zvířata nebo ekologii.

„Máme opravdu široký záběr od kulturních aktivit, přes sportovní“ řekla ředitelka SVČ Atlas a Bios Blanka Mašková. „Mimo dnešního vystoupení chystáme i sportovní představení pro rodiče v Klubu Teplo“ dodala.

Samotná taneční škola pak zahrnuje 18 tanečních souborů. Mimo disco dance, které mají na Atlase dlouholetou tradici, můžou děti navštěvovat také country tance, břišní tance nebo třeba balet.

Zdroj obrázku: http://www.svcatlas-bios.cz/

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..