Dnes ráno bouralo v Hranicích na ulici Teplická osobní a nákladní auto. Po střetu zůstal v osobním autě zaklíněn řidič, nákladní auto skončilo ve stěně školy.

Na místo vyjeli profesionální hasiči z Hranic, kteří po příjezdu zjistili, že při nehodě se střetlo osobní a nákladní vozidlo, nákladní vozidlo prorazilo plot a částečně poškodilo budovu školy. V osobní vozidle zůstal zaklíněný řidič, kterého hasiči bez použití vyprošťovacího zařízení vyprostili a předali do péče zdravotnické záchranné služby.

„Jednotka hranických hasičů zajistila obě vozidla proti vzniku požáru, pomohla přeložit náklad z nákladního vozidla na náhradní, které přijelo na místo a asistovala policii při vyšetřování nehody. K místu události přijel také statik a pracovníci stavebního úřadu, kteří rozhodli, že není třeba přijmout žádná mimořádná opatření, protože nebyly poškozeny nosné konstrukce objektu,“ uvedla mluvčí Vladimíra Hacsiková.

Specializovaná firma ve spolupráci s hasiči zajistila vyproštění havarovaného vozidla a hasiči provedli závěrečný úklid komunikace

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..