Lednový program v kině slibuje opravdu pestrou nabídku filmů. Kromě hudebních dokumentů o Davidovi Bowiem nebo legendárním koncertě Rammstein nás čeká první z nové série Star Wars nebo fantasy Underworld.

Do nového roku vstupuje kino Hvězda Přerov novým filmem ze série Bridget Jonesové a thrillerem Noční zvířata. V lednovém programu byste si však neměli nechat ujít dokument z loňského roku s názvem Příběh lesa, který je kouzelným zachycením lesa, který nám žije a pulzuje za humny. Na fanoušky fantasy a sci-fi čekají filmy Pasážéři, Assassin´s Creed, Hacksaw Ridge nebo Rogue One: Star Wars Story.

V lednu budou v kině také dva hudební dokument a jeden přímý přenos. První z nich zachycuje fenomenální výstavu o Davidu Bowiem, která ohromila diváky ve Victoria & Albert Museu v Londýně. Druhý pak ukazuje legendární koncert Rammstein v newyorské Madison Square Garden. Leden pak zakončí přímý přenos koncertu Adel z Royal Albert Hall.

Z české produkce přibudou v lednu v přerovském kině filmy Ostravak Ostravski, Komici, s. r. o., Bezva ženská na krku a Všechno nebo nic.

Pro děti je pak připraveno pokračování Anděla páně nebo animované pásmo Břetislava Pojara nazvané Pojar dětem.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..