Zběsilou noční jízdu městem zažili měštští strážnici, když se v noci pokusili zkontrolovat řidiče, jehož způsob jízdy byl přinejmenším agresivní. Honička skončila ve chvíli, kdy řidič najel na ostrůvek na silnici a přerazil dopravní značku.

Agresivní řidič se pokusil ujet nočním městem

V nočních hodinách z neděle na pondelí si motohlídka Městské policie při hlídkové činnosti všimla vozidla jehož řidič agresivní a nebezpečnou jízdou vyjel z parkoviště u obchodního domu. Strážníci se rozhodli řidiče zkontrolovat s podezřením, že je pod vlivem alkoholu. Zapnuli na vozidle výstražný maják a signalizovali stopkou řidiči signál k zastavení. Ten však začal zrychlovat a pokusil se nočním městem hlídce ujet.

Snažil se hlídku setřást v temnější části města

Ke stíhání řidiče se přidala i další motohlídka. Řidič prchajícího vozu dostal několikrát smyk, ale vždy se mu povedlo kolizi ustát. Nakonec zkusil hlídky setřást v temnější části města, avšak ani to se mu nepovedlo. Jeho jízdu ukončil až ostrůvek na vozovce a dopravní značka, kterou vozidlem přerazil. I se spolujezdcem se tedy rozhodl prchat po svých, avšak byl dostižen a skončil v poutech. Při dechové zkoušce nadýchal téměř jedno promile alkoholu. Celý případ si nakonec převzala přivolaná republiková policie.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..