Dlouhodobý problém s průjezdem městem není jediným, který je potřeba v rámci dopravy v Přerově vyřešit. Město teď v rámci Plánu mobility města hledá odpovědi na to, co občany nejvíce tíží. Zapojit se můžete vyplněním dotazníku nebo přispěním do tzv. pocitové mapy, která umožňuje zaznačit místa častých kolizí nebo chybějící dopravní infrastrukturu.
Pocitová mapa – zaznačte slabá místa
Pocitová mapa Přerova má přinést postřehy od lidí, kteří nejsou spokojení se stavem komunikací ve městě a chtějí se přičinit o nápravu věcí. Stačí, aby do mapy vyznačili konkrétní místo, kde se necítí bezpečně – třeba proto, že je tam propadlý chodník, nebo nepřehledný úsek vozovky.
Každý zájemce může vložit libovolné množství bodů či linií, které ponesou informaci o nespokojenosti. Vyplněním pocitové mapy přispějí Přerované k tvorbě nového plánu mobility. Pocitová mapa je k dispozici na adrese http://www.pocitovemapy.cz/prerov-2016 – případně na webu projektu na adrese: http://mobilita-prerov.eu/pocitova-mapa-prerova.
Dotazníky online nebo ve městě. Do 13. září

Předmětem dotazníkového šetření bude v rámci několika otázek zjistit souhrn názorů na situaci ve městě, a to především v oblasti dopravy a městské mobility. Dotazníkové šetření proběhne na vybraných místech v městě Přerově v průběhu 5 všedních dní od 6.září 2016. Tazatelé budou odlišeni tričkem v designu „Plánu mobility“ a vybaveni roll-upem. Současně je možné tento dotazník vyplnit online.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..