Už za měsíc se milovníci běhu mohou těšit na treilový závod okolím Přerova. Právě trailové závody, které se běží v přírodě a k jejich zdárnému dokončení je třeba zdolat větší převýšení jsou mezi závodníky velmi oblíbené. Pořadatelé proto doufají, že letošní ročník nebude zdaleka posledním.

Závodit může každý

Akce začíná 17. září v 9:00, kdy odstartuje hlavní závod na 25 km. Toho se mohou zúčastnit buď dvoučlenné týmy nebo jednotlivci. Závod není omezen pohlavím ani věkem, jedinou podmínkou je zvládnout trať do limitu 7 hodin. V 9:20 bude startovat vedlejší závod, který organizátoři pojmenovali MINI kopky. Ten je určen rodinám s dětmi a jeho délka je 10km.

Připraven je bohatý program

Po celou dobu závodu bude probíhat doprovodný program. Během závodu čeká na běžce několik občerstvovacích zastávek a nebude chybět ani občerstvení v samotném cíli. Připraveny jsou i věcné ceny pro vítěze každé kategorie. Na závěr soutěžního dne proběhne tombola, ve které budou slosovány všechna startovní čísla.

Startovat nemusí jen běžci

Na startu závodu však nejsou vítáni jen běžci, zúčastnit se ho mohou pejskaři, pěší turisté nebo milovníci nordic walkingu. Jediné co musíte udělat je zaregistrovat se do 31. 8. Registrační formulář a veškeré podrobnosti k závodu naleznete na oficiálních stránkách. 

 

Mapa_PK-25-9

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..