Tam, kde ještě před několika měsíci byla jen hromada cihel a suti, se dnes otevřelo nové nákupní centrum Galerie Přerov. Rekonstrukce, která trvala více než rok, připravila prostor pro 60 obchodů. S úderem dnešní deváté hodině se otevřely dveře nového prostoru, přerované jej vzali doslova útokem.

Stovky lidí se dnes nahrnuly do nově otevřené galerie hned po jejím otevření. Kromě samotného programu je zajímala především nabídka obchodů, ale také to, jak se povedla rekonstrukce legendárního přerovského obchodního domu. „Jsem spokojený, za 15 měsíců se jim povedlo opravdu hodně,“ komentoval s úsměvem prostor jeden z návštěvníků.

Čtvrtina ploch je zatím volná

Na všech přítomných bylo vidět, že jsou na nový prostor opravdu zvědaví. Tlačící se dav lidí, který do galerie vtrhnul se okamžitě rozprostřel po všech obchodech a patrech. Zanedlouho měl téměř každý z návštěvníků plné ruce tašek se zbožím.

„Jsme rádi, že se povedlo vše dokončit v původním termínu. Někteří nájemci sice měli ještě těsně před otevřením plné ruce práce, ale jak je vidět, otevřeno mají všichni. Do konce roku bychom chtěli obsadit i zbývající obchodní prostory, aktuálně jich tu máme 40,“ uvedl k otevření jednatel společnosti Radovan Pilich.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..