V porodnici Nemocnice Přerov, která je členem skupiny AGEL, slaví jubileum. V úterý 2. srpna zde zdravotníci pomáhali rodit v letošním roce již pětisté mamince, paní Michaele Mrázkové z Němčic.

porodnost-002Při jubilejním porodu přišla v 11.39 hodin na svět malá Anita, a to s mírami 3 936 gramů a 50 centimetrů. „Doma už jednu čtyřletou slečnu máme, takže k ní teď přibyla sestřička. Do poslední chvíle jsme nevěděli, zda to bude chlapeček nebo holčička, ačkoliv manžel si přál spíše kluka,“ usmála se novopečená maminka Michaela Mrázková, které přišla za přerovskou nemocnici osobně pogratulovat hlavní sestra Mgr. Zuzana Krčková.

 

 


porodnost-001„Mamince i malé Anitě přeji hlavně hodně zdraví. Oběma rodičům pak, ať jim holčička dělá jen radost,“ uvedla Mgr. Krčková, která rodině také předala dárkový balíček s kosmetikou a hračkami.

Přerovská porodnice je mezi maminkami velmi oblíbená, což dokazuje fakt, že zde přijíždějí ženy nejen z Přerova a těsného okolí. Běžně zde vítají i rodičky z Kroměříže, Rožnova pod Radhoštěm, Luhačovic. Rodit zde ale letos přijela například také maminka až z Bruntálu.

Moderní porodní oddělení nabízí budoucím maminkám tři uzavřené porodní boxy, jež poskytují rodičce i jejímu partnerovi maximální soukromí. Součástí těchto boxů jsou kromě speciálních polohovacích lůžek také rehabilitační balony, žebřiny, lano, vak, žíněnky, stolička, sprcha, křeslo, rádio s CD přehrávačem či aromalampa. Nejmodernější porodní místnosti tak umožňují nespočet alternativních způsobů vedení porodu.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..