Mezi Prusy a Želatovicemi včera došlo k dopravní nehodě s tragickým koncem Předjíždějící řidič se čelně srazil s vozidlem, když předjížděl.

Řidič čelní srážku nepřežil

Včera v 15:00 hodin došlo na komunikaci mezi obcemi Prusy a Želatovice na Přerovsku k tragické dopravní nehodě. Dle výsledků prvotního šetření mělo k nehodě dojít v okamžiku, kdy sedmadvacetiletý řidič s osobním automobilem typu Škoda Rapid při jízdě směrem k obci Želatovice v táhlé pravotočivé zatáčce předjížděl jiné vozidlo. Během předjížděcího manévru se čelně střetl s protijedoucím osobním automobilem typu Škoda Octavia.

Řidič vozidla Škoda Rapid následkům zranění na místě podlehl. Dvaačtyřicetiletý řidič Škody Octavie byl se zraněními transportován do nemocnice. Oba řidiči jeli ve vozidlech sami, ke zranění dalších osob tedy nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 550 tisíc korun.

Po dobu vyšetřování a odklízení následků nehody byla komunikace uzavřena a provoz byl veden okolními komunikacemi. Komunikace byla opětovně zprovozněna v 18:25 hodin.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..