Pestrobarevné koberce letničkových záhonů už kvetou na několika místech v Přerově. Projděte se městem, nasajte vůni louky – a pak dejte na webových stránkách města hlas té směsi letniček, která se vám líbila nejvíce. Hlasování probíhá od 8. do 31. července.
Zatímco vloni byly letničky jen na jednom zkušebním záhonu, dnes kvetou na šesti místech. Na městském hřbitově a kruhovém objezdu na třídě 17. listopadu kvete „Strakonická louka“, směs „Červánková“ zdobí záhon před Ornitologickou stanicí, „Ohnivý paprsek“ rozkvetl v ulici Pod Valy – a v Michalově se mohou návštěvníci parku pokochat „Lednickou radostí“. V ulici Komenského byla vyseta směs z minulého roku doplněná směsí „Multicolor“.
 

Jak funguje hlasování?

Své sympatie k jednotlivým záhonům můžete vyjádřit pomocí bodování na webu města, které spočívá v udělení vybraného počtu hvězdiček. Každý hlasující může hodnotit všechny záhony, stejně tak může udělit svůj hlas pouze jednomu. Váha hlasu (bodové ohodnocení) je dána počtem udělených hvězdiček.  Každému záhonu lze udělit 0-5 hvězdiček. Přidělené body budou sčítány a umožní vyhodnocení vítěze.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..