Přerovští fanoušci amerického fotbalu mohli být v neděli opět svědky souboje domácích Mamutů a brněnského celku. Namísto městského rivala Pitbulls však z jihomoravské metropole dorazili Alligators s jasným cílem, pojistit si svou pozici lídra třetí ligy.

Dva týdny před tímto utkáním odehráli oba celky svůj první vzájemný zápas a žádné překvapení se nekonalo, protože favorizovaní Aligátoři si s Přerovem poradili poměrně snadno výsledkem 41:6.

Bohužel pro Mammoths mělo i domácí utkání podobný průběh a to hlavně díky disciplinovanosti a bezchybné hře hráčů v zeleném. Naopak Mamuti vyrobili zejména v útoku spoustu chyb a nedokázali ani jednou bodovat, což svědčí o výkonostním rozdílu obou mužstev. Konečný výsledek se potom zastavil na hodnotě 0:41, což je nejvyšší porážka jakou kdy přerovský tým utržil. Nutno dodat, že hosté ještě minulou sezónu hráli narozdíl od čtvrtiligových Mamutů soutěž nejvyšší a jsou tak považováni za hlavního kandidáta na titul.

V následujících kolech už ale Mamuty čekají vyrovnanější soupeři. Nejdříve dvojzápas se znojemskými Knights a následně s poslednímí Pitbulls. Pokud chtějí Mamuti postoupit do vyřazovacích bojů playoff, budou muset minimálně dvakrát vyhrát, ale ani tak by to s ohledem k zápornému skóre nemuselo stačit. Již zmiňovaný domácí zápas proti Znojmu Knights se odehraje čtvrtého června tradičně od 14:00 na stadionu v Alšově ulici.

autor: David Novotný/Mammoths Přerov http://www.mammoths.cz/

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..