Dva prozatím neznámí pachatelé si včera v odpoledních hodinách políčili na 28letého muže s nabídkou zprostředkování placeného sexu. Poškozeného oslovili na ulici a následně vylákali do chodby domu v Přerově na ulici Jungmanova, kde chtěli vidět, že má u sebe peníze. Jakmile vytáhl peněženku, jeden z pachatelů se mu ji snažil vytrhnout, ale protože se bránil, tak se mu to nepodařilo. Druhý útočník ho začal ihned napadat pěstmi do obličeje a do hlavy. Tím poškozený polevil stisk a peněženku mu ukradli. S jedním z pachatelů se ještě chvíli pral a druhý, při útěku, mu odcizil z peněženky 1 400 Kč a pak ji zahodil. Společně pak utekli pryč.

Jednalo se o dva mladé muže ve věku mezi 15 – 18 lety. Jeden byl vysoký cca 180 cm, štíhlé postavy, vlasy černé nad ušima vystříhané a sčesané na stranu. Druhý pachatel měl cca 170 cm atletickou postavu a vlasy nakrátko ostříhané. Oba měli na sobě tmavé oblečení.

K trestnému činu, který policisté prověřují jako loupež, došlo mezi 13:15 a 14:00 hodinou. Jakékoliv informace, které by pomohly k odhalení totožnosti pachatele, přijme kterákoliv policejní služebna nebo je možné využít i bezplatnou telefonní linku 158.

Zdroj: Policie ČR

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..