cyklobus-arrivaPopulární linka cyklobusu Bečva z Přerova do Beskyd bude letos zahajovat sezónu opět první červnový víkend.

 

 

 

 

V letošní sezóně bude cyklobus jezdit od 4. června do 24. září s tím, že spoje budou četnější opět o letních prázdninách. Cena jízdného bude přitom obdobná jako v loňském roce.

Rezervace míst v cyklobusu bude možná od května. Provoz linky bude zajišťovat opět společnost Arriva Morava. Aktuální informace o lince můžete najít na stránkách dopravce Arriva Morava.

 

cyklobus-arriva2

 

 

 

 

Zájemci, kteří využijí služeb cyklobusu až na Bumbálku, mají možnost si vybrat ze dvou tras známé cyklistické magistrály. První z nich vede údolím Rožnovské Bečvy, druhá pak lemuje Vsetínskou Bečvu. Výběr už záleží jen a jen na nich. „Spoj mohou samozřejmě využít i pěší turisté, například pro návštěvu známého Rožnovského skanzenu nebo Pusteven,“ dodal cyklokoordinátor Janalík. Cyklobus je chytré využít také pouze pro cestu zpět z Beskyd do Přerova. Cestu proti proudu Bečvy tak můžete absolvovat na kole a zpátky se pohodlně svézt podstatně méně vytíženým cyklobusem. Místo pro kolo je samozřejmě možné si  zarezervovat i pro jízdu zpět, ale vzhledem k menšímu zájmu to není nutné.

 

 

Zdroj: www.prerov.eu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..