zubr-jarni-lezakDnes startuje v restauracích které si jej objednaly, čepovaný speciál z Pivovaru Zubr Jarní Ležák. Velikonoční speciál pro všechny milovníky zlatavého moku je vylepšený dvanáctistupňový ležák, vařený tradiční způsobem, avšak jeho tajemství tkví v použitých vstupních surovinách a jejich přesně stanoveném množství.  Kombinací klasického sladu se speciálním karamelovým sladem Carapilis tak ležáku dodává vyšší plnost a onu zlatavou barvu s jantarovo-medovými odstíny. Jarní ležák je tak doslova tím „zlatavým mokem“. Přidáním několika nejkvalitnějších odrůd chmele, mimo jiné i nám známým Tršickým polooraným žateckým čeveňákem, tradičním postupem při vaření, kvašením v otevřených kádích a dlouhým zráním v ležáckém sklepu, tak vznikl tento speciál, který si již dnes můžete vychutnat. Od pondělí pak nepřijdou zkrátka ani ti, kteří si rádi koupí lahvové, bude prodáváno jako téměř všechny speciály Zubru v multipacku.

Jarní speciál bude k dostání do vyčerpání zásob a mimo to si jej můžete přijít vychutnat na blížící se oslavu narozenin Zubra, který letos oslaví v pátek 22.4. už 144. narozeniny. Oslava bude probíhat v areálu pivovaru.

Jak probíhala oslava minulých narozenin se můžete podívat ve videu níže:

 

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..