Zapojte se do naší jednoduché soutěže na facebooku a vyhrajte vstupenky!

Vložte do komentáře svou fotku z města Přerova, ze všech zákoutí a uliček, zajímavostí nebo co Vás napadne či zaujme v našem městě a vyhrajte lístky na sobotní, jedinečný koncert skupiny Arrhythmia – Uncovered, spojený s křestem nového CD, který se koná již tuto sobotu 2.4. 2016 od 19:00hod. v hale na Výstavišti v Přerově.

Podmínky soutěže:

  • Nahrát zde do komentářů jakoukoliv fotografii z Přerova, přidat krátký a výstižný popisek.
  • Čím více fotografií vložíte, tím větší šanci na výhru máte:

 

  1. – Ze všech fotografii, vybereme jednu nejlepší, autor získá od nás dvě vstupenky na sobotní koncert skupiny Arrhythmia – Uncovered spojený s křestem CD
  2. – Ze všech fotografii náhodně vylosujeme výherce, který získá opět dvě vstupenky na sobotní koncert skupiny Arrhythmia – Uncovered
  3. – Na závěr vybereme fotografii, která získá nejvíce lajků a autora opět odměnímě dvěma vstupenkami na sobotní koncert skupiny Arrhythmia – Uncovered.

 

  • Soutěž bude uzavřena v pátek 1.4. 2016 ve 20:00hod.

    Komentáře bez fotografii budou smazány.

    Soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí. Soutěžící zveřejněním své fotografie automaticky souhlasí s případným použitím fotografie na stránkách PiTV. Výherce budeme kontaktovat co nejdříve po skončení soutěže.

 

soutez-arrhythmia-1-4vst

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..