Dopravce RegioJet vypraví v pátek 13. listopadu mimořádný spoj z Prahy do Přerova, na Zlínsko a do Starého Města (vlak pojede přes Pardubice, Českou Třebovou, Zábřeh na Moravě a Olomouc a přepraví cestující do Přerova, Hulína, Otrokovic a Starého Města u Uherského Hradiště).

Jízdenka vás z Prahy do všech nových zastávek na Zlínsku a do Přerova vyjde na 242 Kč, do školy dojíždějící studenti do 26 let zaplatí 181 Kč žáci do 15 let pak 90 Kč.

Zkušební spoj odjede z Prahy v 16.48 hod. a do Přerova dorazí v 19.29 hod. (do Hulína v 19.42 hod., do Otrokovic (Zlín) v 19.50 hod. a do Starého Města u Uherského Hradiště pak  ve 20.02 hod). Nástupní stanice jsou kromě Prahy také v Pardubicích, České Třebové, Zábřehu na Moravě či Olomouci.

Pravidelnou linku po této trase dopravce zavede od poloviny prosince i s navazujícím autobusem z Otrokovic do Zlína a Vizovic.

Dále RegioJet zavede přímý spoj z Prahy do Banské Bystrice a Zvolena a rozšíří noční spoje na trase Praha – Košice a zpět na každodenní frekvenci.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..