namesti-prerovskeho-povstani-opravaNáměstí Přerovského povstání projde v následujících dnech největší rekonstrukcí za poslední roky. Plocha, která slouží coby parkoviště i tržiště, přijde o poničenou vrstvu asfaltu. Odfrézuje se a nahradí ji nový, čtyři centimetry tlustý asfaltový koberec. Kromě této úpravy se Technické služby města Přerova pustí příští týden i do oprav havarijního chodníku v ulici Vsadsko. Obě akce přijdou dohromady na 1, 3 milionu korun.  

Opravované plochy bude třeba na nezbytně nutnou dobu znepřístupnit, takže občané musejí počítat s omezením.

„Od 11. do 12. listopadu uzavřeme celou plochu náměstí Přerovského povstání. Ve stejném čase se lidé nedostanou ani na část chodníku v ulici Vsadsko – a to včetně přilehlých parkovacích ploch,“ uvedl jednatel Technických služeb města Přerova Bohumír Střelec.  To ale nebude jediné omezení – od 18. do 22. listopadu bude opět uzavřena část chodníku v ulici Vsadsko a zároveň se pro dopravu zablokuje celé náměstí Přerovského povstání.

„Obě plochy jsou v havarijním stavu, takže je chceme ještě před nadcházející zimou opravit. Žádáme hlavně řidiče o trpělivost,“ řekl jednatel Střelec.

Foto: Popraskaný asfalt na náměstí Přerovského povstání bude odfrézován a nahrazen rovnou asfaltovou plochou.

Zdroj: www.prerov.eu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..