Divadelní festival CHRO představí regionální ochotnické spolky, které odehrají inscenace všech různých žánrů. Již 3. ročník s letošním názvem CHRO, se bude rozprostírat v centru Přerova a doprovodný program nabídne spoustu dalších disciplín spojených s divadlem.

chrodivadlo

Divadelní festival CHRO v Přerově, který se uskuteční 19-20. září, letos nabídne zpestření programu ve formě divadla Komediograf, které přiveze Nekorektní skeče s Josefem Poláškem, Lukášem Pavláskem a Jakubem Žáčkem.

[clear]

Hlavní program festivalu se odehraje v Městském domě, kde vystoupí Brodecké dětské divadlo DRAK, Divadelní klub Ervínovci, Ochotnické divadlo J.K.Tyl, Divadlo Loukov a Přerovu známé Divadlo Dostavník. Program začíná oba dva dny vždy ve 14:00.

V rámci doprovodného programu se návštěvníci mohou těšit na Exhibici Slam poetry CZ v Exit music baru nebo na Workshop improvizace v café Base camp.

Kdo se však nemůže dočkat našeho festivalového víkendu, může v pátek 18. září zavítat do Brodku u Přerova na náš partnerský festival Život je, který startuje 16:30 v brodském kině.

 

chro-plakat

 

Více na: www.chrofestival.cz

fb-icon50

 

Facebook evenst : www.facebook.com

Adresa místa konání: Městský dům Přerov Kratochvílova 1 Přerov

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..