Už jen do konce srpna mohou Přerovští rádci odpovídat na otázku, jestli si přejí ve městě omezit hluk vyhláškou. Výsledky budou známy zhruba v polovině září.

Od 1. do 15. září je pro ně na webových stránkách města už připravena další baterie otázek – tentokrát na téma Přerovské listy.

pl-srpen-2015-nahledRadní chtějí vědět, jaký mají jejich rádci názor na vydávání radničního měsíčníku, které pro Přerov zajišťuje od roku 2012 na klíč Mladá fronta. Smlouva je podepsána do dubna roku 2016 a ročně město platí dodavateli – za grafickou přípravu, tisk, distribuci a práci redaktora – 1 milion 21 tisíc Kč. Přerovské listy mají 16 stran, vycházejí nákladem 22 tisíc výtisků a jsou distribuovány do všech domácností zdarma.

Radní se teď rádců ptají: Pokračovat ve vydávání? Vypsat výběrové řízení na dodavatele? Je formát měsíčníků v dnešní internetové době už překonaný? Nebo má stále co nabídnout? Mají být noviny i nadále distribuovány zdarma, nebo by si na sebe měly alespoň částečně vydělat? A co říkáte na to, kdyby Přerovské listy byly zrušeny a ušetřené peníze byly investovány jinak? A jak?

Do projektu Přerovský rádce, který formou anket zjišťuje názory občanů, je možno se stále přihlásit na adrese prerovsky.radce@prerov.eu.

Přerovský rádce

Zdroj: www.prerov.eu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..