V pondělí 1.června pořádal v areálu přerovské tenisové haly florbalový klub Spartak FLORBALOVÝ DEN DĚTÍ. Hlavní náplní dne byla florbalová olympiáda, které se zúčastnilo téměř 100 dětí. Tímto považujeme akci za veleúspěšnou a těšíme se na další společné setkání pod záštitou Spartaku.

Celá akce startovala v 16 hodin v areálu domácí ,,arény“ přerovských florbalistů a to na tenisové hale. Pořadatelé připravili pro děti florbalovou olympiádu, která byla tvořena z 15 dovednostních disciplín. I když akci pořádal florbalový klub, snažili se pořadatelé zaměřit dovednosti na všestrannost a nejen jenom na florbal. Děti mohly na stanovištích závodit ve formě slalomů, ringa, vědomostní soutěže, střelbě na branku, střelbě vzduchovkou, skákání na švihadle či v pytli. Velkou vzpruhou byl pro děti malovací salonek, kde se klubové hráčky snažily dětem namalovat na tvářičku to, co si právě malé ratolesti přály a skákací hrad, kde se děti během celého odpoledne dostatečně vyřádily. Na konci celého ,,svátku dětí“ došlo na vyhlášení nejlepších olympioniků, kteří byli odměněni diplomy a sladkostmi. Děti, které se neumístily na stupních vítězů nemusely litovat. Každá ratolest odcházela z tohoto krásného odpoledne alespoň s hrstí bonbónů.

Florbalový den dětí přivítal i nových 10 zájemců o florbal, převážně do kategorie přípravky, což pořadatele velmi potěšilo.

Tímto bychom chtěli poděkovat za krásně strávené odpoledne všem dětem a rodičům a věříme, že se v takto velkém počtu sejdeme i na další akci, která bude opět pod záštitou florbalového klubu SPARTAK PŘEROV.

 

autor: Pavel Ceh – FBC Spartak Přerov

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..