Po zimním spánku se kromě přírody probouzejí taky motoristé. Přerovská rokle, která dlouhá léta hostí významné motokrosové i autokrosové závody letos poprvé ožije v neděli 19.4.  Autoklub Přerov- město v AČR, zde pořádá  tradiční  Přebor Moravy. Na trati se porvou o mistrovské body jezdci ve třídách HOBBY, 65 ccm, 85 ccm, MX 2 Open a Veterán.

[clear]

motokros-nova-sezona

[clear]

Přerov je na Moravě, velmi oblíbeným podnikem a pravidelně tady startuje nejvíce jezdců z celého seriálu. Rekord padl loni (2014), kdy prošlo přejímkou 206 jezdců. Snad nám počasí bude přát a přijede nejméně tolik jezdců jako loni. Závodu se zúčastní naše nejmenší naděje ve třídě 65 ccm, kde starují děti od 7 let až po nejstarší veterány ve věku okolo 65 let. Největším lákadlem pro fanoušky bude určitě snad již tradiční start Martina Žeravy, jednoho z našich nejlepších motokrosařů posledních let.

Jeho největší úspěchy jsou –* 14x mistr ČR (2x družstvva, 1x superkros, 4x 125ccm, 7x 500ccm), * 2x mistr SR, * 2x 1.místo v ME družstev, * 4x celkové 6.místo v seriálu MS třídy MX3, * 6x umístění na bedně v závodech MS třídy MX3, * 1x celkové 4.místo v seriálu MS třídy MX3.

Tréninky v neděli 19.4 začínají  v 8 hodin a první rozjížďky ve 12.30.

Občerstvení je zajištěno, vstupné je 100 Kč, děti a důchodci 50 Kč.

[clear]

Pozvánka na facebooku

Zdroj: autoklub Přerov

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..