Sezónu výstav a veletrhů v Olomouckém pavilonu A na Floře otevřela již dvacátá jubilejní výstava Tourism Expo – prezentace cestovních kanceláří, nabídky zájezdů, ubytovacích zařízení, dopravců, agentur a všeho co se týká dovolených, volnočasových aktivit a relaxace.

Novinkou však byl letos souběžně probíhající veletrh svatebních služeb a módních trendů, kterou pořádal přerovský Svatební agent. V minulosti se s úspěchem konalo již 5 akcí v Přerově a letos se poprvé přesunul do Olomouce.

Velkým lákadlem byla soutěž, jejíž hlavní cena – svatba zdarma zcela jistě vzbudila velký zájem mezi páry které se přišly podívat na nové trendy a možnosti které v nabídce svatebních služeb jsou.

Sobotní den tedy především patřil Svatebnímu agentu a jejich Svatbě nanečisto, kdy předváděcí molo obsadily krásné modelky které předváděly společenské a svatební kolekce. Hlavním hostem byla modelka a miss 2014 Gabriela Franková, která i povyprávěla i historky ze své účasti na Miss Univers 2015 které se minulý měsíc zůčastnila, o modelingu a své modelingové agentuře.

Doprovodný program byl bohatý na módní přehlídky, soutěže, svatební semináře, kadeřnická show.. celý den byl opravdu nabitý a každý si mohl přijít na své.

My jsme se byli na chvíli i s kamerou podívat a tak se na krátkou reportáž můžete podívat i vy.

Nedělní program patřil vyhlášení soutěže miss Haná 2015.

miss-hlas-2015foto Jan Gebauer photography

 

Svatba nanečisto – facebook

Svatba nanečisto – webové stránky

Miss Haná 2015 – fotogalerie Jan Gebauer photography

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..