Tisíc čtyři sta domácností z Přerova a Předmostí bude mít možnost vyzvednout si v sobotu 14. února nádobu na biologicky rozložitelný komunální odpad. Novou „popelnici“ získají zdarma pouze lidé, kteří žijí v rodinných domech. Nádoby se budou vydávat od 9 do 12 hodin a od 13 do 16 hodin – a to na pěti stanovištích. Rozdávat se tam budou i kompostéry – ty dostanou ale pouze lidé, kteří o ně projevili zájem a objednali si je.

„První výdejní místo bude ve sběrném dvoře v Želatovské ulici, druhé na parkovišti u obřadní síně hřbitova, třetí ve sběrném dvoře v ulici Na Hrázi, dále pak budeme vydávat nádoby také v zahradnictví v Michalově a na parkovišti u pošty v Předmostí. Každé z těchto míst je určeno pro občany z příslušné spádové oblasti,“ uvedl ředitel Technických služeb města Přerova Radek Koněvalík. Lidé, kteří si nestihnou 14. února nádobu vyzvednout, budou moci v následujícím týdnu od 16. do 20. února přijít v pracovní dobu do jednoho ze dvou sběrných dvorů. Pokud ani tuto nabídku nevyužijí, pak jim nezbyde nic jiného, než požádat zaměstnance technických služeb o individuální předání.

Pracovníci Technických služeb města Přerova už vydali odpadové nádoby na bioodpad ve většině místních částí – někde ale na ně ještě čekají. „Předávat je budeme ještě v sobotu 7. února v Lověšicích – od 9 do 16 hodin, s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Dále pak 8. února od 9 do 12 hodin v Dluhonicích a od 13 do 16 hodin v Popovicích. Nakonec nás čekají Penčice, kde budeme nádoby rozdávat v neděli 15. února od 9 do 12 hodin,“ doplnila Miroslava Švadlenková z technických služeb.

Více informací a podrobné rozpisy najdou zájemci na webu Technických služeb města Přerova, nebo mohou psát dotazy či připomínky na adresu brko@prerov.eu.

ikona souboruBRKO – mapa

ikona souboruRozvoz nádob – výdejní místa dle ulic

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..