Pozvánka / Vás zveme na již 6. ročník přehlídky svatebních a společenských služeb SVATBA NANEČISTO A MÓDA 2015. Velkou změnou pro tento rok je počet veletrhů. Nebude pouze jeden Letos a to v Přerově, ale budou hned 3 – 13.-15.2. v Olomouci, 14.10. v Přerově, 17.11. v Napajedlích. Takže každý si přijde na své.
Svatba nanečisto v Olomouci je tedy 13.-15.2.2015, denně od 10 do 18 hodin (v neděli do 17 hod). Akce je rozdělena do dvou částí. Část výstavní, kde budou vystavovat své služby různé firmy a část programovou, kde bude celý den probíhat doprovodný program jako například módní přehlídky, vystoupení, rozhovory a další. I letos je již přihlášeno několik desítek firem, které Vás chtějí oslovit svojí nabídkou jako například – svatební a společenské salóny, butiky, kadeřnictví, kosmetická studia, kameramani, fotografové, cukráři a dortaři, restaurace, cateringové firmy, vinaři, koktejly, svatební oznámení, snubní prsteny, svatební dekorace a doplňky včetně naaranžovaných tabulí, ohňostroje, květináři, zdravá výživa a fitness, hudebníci a DJ, automobily a mnoho dalších, kteří nejen se svatbami a společenskými akcemi souvisí. Především můžete shlédnout aktuální módní trendy ve všech odvětvích. Na přehlídkových molech se můžete inspirovat aktuálními módními trendy v oblasti svatebních a společenských šatů, pánské a dětské módy a také své novinky předvedou módní butiky.

Hlavním hostem celé akce je Miss 2014 GABRIELA FRANKOVÁ, která se Vám představí na přehlídkovém mole.  Přehlídky budou doplněny vystoupením hudebníků a dalších a z rozhovorů s firmami se dozvíte, jak nejlépe a nejlevněji zařídit Vaši svatbu či oslavu. Během dne Vám představíme nevěsty nanečisto, které si mohou vyzkoušet, jak by ve svatební den mohly vypadat. A na závěr vylosujeme výherce SVATBY ZDARMA! Věříme, že opravdu každý si přijde na své. Bližší informace ohledně programu celé akce naleznete na konci ledna 2015 na našich nových stránkách www.svatbananecisto.cz nebo na FCB Svatba nanečisto. Těšíme se na Vás!
Kateřina Klakurková, Svatební agent – Přerov

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..