14:12 IK Přerov – Upozornění: V souvislosti s táním ledu upozorňujeme na vznik dalšího rizika. Hrozí úrazy pádem tajícího ledu ze střech. Dbejte zvýšené opatrnosti na ulicích při pohybu pod zastřešenými objekty a při pohybu pod pouličním osvětlením. Chraňte své zdraví.

8:33 IK Přerov – Magistrát informuje: Množství prachu v ovzduší překračuje stanovené limity. Doporučujeme omezit pobyt venku, větrání a jízdu automobilem.

18:58 IK Přerov – Vzhledem ke stále tvořící se námraze na větvích stromů stále platí doporučení k omezení pohybu v ulicích města. Tyto okolnosti je nutné zohlednit pri parkování motorových vozidel. Situace je průběžně monitorována. ČEZ oznámil ukončení kalamitního stavu v Přerově.

15:27 IK Přerov – Vzhledem k předpokládanému dalšímu vývoji počasí doporučujeme řidičům přeparkování vozidel mimo dosah větví stromů. Žádáme občany, aby v nočních hodinách maximálně omezili pohyb v ulicích města. Situaci dále monitorujeme a budeme Vás dále informovat.

13:32 IK Přerov – Upozorňujeme občany o stále hrozícím nebezpečí padajících větví a stromů, způsobené silnou námrazou. Vzhledem k upřesnění předpovědi počasí nadále hrozí nové tvoření námrazy během odpoledních i večerních hodin. O dalším vývoji situace Vás budeme dále informovat.

10:50 IK Přerov – Město ve spolupráci se složkami IZS řeší průběžně nastalou situaci s předpokladem odstranění překážek v odpoledních hodinách. CEZ vyhlásil kalamitní stav, nárazově hrozí vypnutí elektřiny. Vývoj počasí bude mít stávající stav. Upozorňujeme občany, aby při pohybu venku byli obezřetní a chránili své zdraví. Nadále hrozí pád namrzlých větví. Uzavřena bude „Rybářská alej“ cyklostezka podél Bečvy.

2.12. 2014

Několik stromů popadalo i na silnici na lagunu. Park Michalov je uzavřen.

1.12. 2014 večer – ulice U Tenisu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..